Nyt niitä uutisia!Ruskon Pallon edustuksessa ja 2014 syntyneissä puhaltaa uudet tuulet kaudella 2024
EdustusjoukkueJulkaistu: 01.12.2023 19.42

Nyt niitä uutisia!Ruskon Pallon edustuksessa ja 2014 syntyneissä puhaltaa uudet tuulet kaudella 2024

Tuulet vaikuttavat oikein positiivisilta ja kausi on lähtenyt jo hyvää vauhtia käyntiin juniorien osalta, niin kuin aina tähän aikaan vuodesta kuuluukin.

Seuran edustusjoukkueen osalta tuulet vaikuttavat monellakin tapaa todella myönteiseltä. Monen hiljaiselovuoden jälkeen ilmassa on lupaavia merkkejä! Edustusjoukkue on alkanut harjoittelemaan jo hyvää vauhtia tulevaa kautta varten.

6 viikkoa on nyt vierähtänyt uusissa merkeissä ja treeneissä on ollut loistava meininki ja todella hyvä määrä säännöllisesti jätkiä paikalla. Mukaan on saapunut myös uusia naamoja hyvissä määrin! Näiden joukossa mm. yksi seuran oma kasvatti palaa seuraan 14 vuoden tauon jälkeen. Aivan oikein luit, 14 vuoden jälkeen! Justus Peltoluhta palaa Ruskon Pallon kauniin siniseen pelipaitaan!! Justuksen voit nähdä tositoimissa jo sunnuntaina 3.12.2023 futsal-peleissä Ruskotalolla. Pelit alkavat klo 16.30. Kaikki paikalle kannustamaan edustusta sunnuntaina!!

Tämän lisäksi meillä on valmentajarintamalta todella hienoja uutisia. Seuran edustusjoukkueen päävalmentajana toimii kaudella 2024 Jarno Nurminen. Alkava kausi on jo Jarnon 12.valmennuksen parissa josta valtaosa on vierähtänyt Åifk:n eri ikäluokkien kanssa sekä Åifk:n edustusjoukkueen apuvalmentajan tehtävissä. Hän tulee vastaamaan myös RP:n 2014 syntyneiden ikäluokasta tulevalla kaudella. Valmennuspäällikkö Niko Saarinen jatkaa oman tehtävänsä ohessa edustuksen mukana myös kaudella 2024 ja toimii apuvalmentajan roolissa Jarnon rinnalla tulevalla kaudella. Syksy ollaan menty nyt Jarnon ja Nikon komennossa ja meininki on ollut todella lupaavaa ja hyvän näköistä!

Jäämme odottamaan kädet syyhyten alkavaa kautta uusien pelaajien ja uuden valmennuksen komennossa. Luvassa vielä jossain kohtaa haastatteluja ja kuulumisia pelaajilta ja valmennukselta ennen tulevan kauden alkua, olkaa siis kuulolla!!