FC Ruskon Pallon E-tason valmentajakoulutus lauantaina 21.4. klo 10:00 alkaen
Julkaistu: 05.04.2018 00.00

FC Ruskon Pallon E-tason valmentajakoulutus lauantaina 21.4. klo 10:00 alkaen

Seuran tavoitteena on, että jokaisen FC RP:n joukkueen valmentaja (nuorimmissa ikäluokissa kaikki toimihenkilöt) tulisi käydä vähintään E-tason koulutus. Valmentajille suositellaan myös D-tason valmentajakoulutuksen suorittamista. Molemmat koulutukset ovat maksuttomia FC Ruskon Pallon toimihenkilöille. Kouluttajana E-tasolla toimii Ville Laukka.

E-kurssista lähes puolet ovat käytäntöä, jossa myös kurssilaiset toimivat malliryhmänä, joten varaudu sään mukaisin varustein. Malliharjoitteet pidetään Ruskon KHT:lla ja teoria osuus Ruskotalon kahviossa.

Aikataulu
10.00-11.15 Malliharjoitus KHT (nappulajoukkue)
11.30-13.30 Luento Ruskotalo
13.45-15.15 Malliharjoitus KHT (Kurssilaiset)
15.15-15.30 Kurssin päätös ja palaute KHT

Sähköinen ilmoittautuminen E-kurssille osoitteeseen Ihanmäki, Jyrki <jyrki.ihanmaki@haloila.com>, viimeistään 15.4 mennessä.

Palloliiton kuvaus E-kurssista:

”Kurssi on Palloliiton valmentajakoulutusjärjestelmän ensimmäinen askel. Se tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta. Kurssit on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille, mutta tervetulleita ovat kaikki ohjaustoiminnasta kiinnostuneet - myös ohjaajakokemusta saaneet - seuraihmiset. Tavoitteena on, että jokainen lasten ja nuorten ohjaustoiminnassa mukana oleva olisi käynyt kurssin. Kurssi tulee suorittaa ennen D-tason koulutusta.”

E-kurssin ennakkotehtävät

Ennakkotehtäviä käsitellään koulutuksessa ja ovat koulutuksen onnistumisen kannalta tärkeitä.

Seuran uusimmat